Zoekmachine optimalisatie

Hoger in Google?

Zoekmachine optimalisatie oftewel search engine optimalization is een dienst met een verzameling tactieken die je kan toepassen om hoger in Google te komen. SEO staat voor Search Engine Optimalization en betekent niets anders dan tactieken die ervoor zorgen dat jij op nummer 1 komt te staan in Google. Ik zorg ervoor dat jij lekker vindbaar bent. Wellicht iets te voorbarig toegelicht maar er komen wel wat meer dingen bij kijken. De voornaamste factoren komen in een drietal naar voren. Content optimalisatie, techniek en linkbuilding spelen hierbij een enorme grote rol. Buiten dit feit hanteert Google 200 punten om te kijken wanneer een website eigenaar met de beker naar huis mag.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden vanaf € 250

Er zijn veel tips waar je aan kunt denken als het hier op aankomt. Maar voor een extreem goede campagne heb je meer nodig dan alleen een mooi kunstwerk online. Je strategie moet van goede huize komen. Maar ook de tarieven voor de uiteindelijke investering moet wel wat opleveren. Daarnaast is een hostingpakket ook niet overbodig. 

Om hoog te komen in de zoekmachine is een goede website of webshop cruciaal. Daarom bouw ik ook websites of webshops om jou ook daarmee te helpen.

Ook dit bedrijf heeft zoekmachine optimalisatie laten uitvoeren

Zoekmachine optimalisatie vanaf € 250,- per maand

Je kunt je zoekmachine optimalisatie traject uitbesteden voor een maandelijks bedrag van € 250. Daarnaast komt er geen meerprijs bij.

Een complete levering

Google is nu op puberleeftijd en heeft in iets meer dan 15 jaar grote sprongen gemaakt ten opzichte van andere zoekmachines. Ik wil hierbij zeker niet zeggen dat anderen het niet goed doen. Maar met ruim 95% van alle internetgebruikers en miljarden zoekopdrachten per dag staat Google toch aan de top van het spel. 

Opvallend goed vindbaar

Wat ik doe om je hoger te krijgen in Google

Met zoekmachine optimalisatie kun je ervoor zorgen dat je met je site hoger komt in de grootste zoekgigant Google. Dat is nodig omdat je bezoekers moet trekken om zo een hogere omzet te genereren. 

Als je dit zelf kon doen was het natuurlijk superhandig geweest. Maar dat kan je helaas hierover niet zeggen. Dit komt omdat je op basis van honderden punten wordt afgerekend als het aankomt op jouw website. Vandaar dat je dit beter aan een SEO specialist kan overlaten.

Waarom mij een specialist?

  • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek 
  • Alleen maar scoren op kwalitatieve keywords
  • Binnen een paar maanden al resultaat 
  • Altijd netjes een SEO update 
  • Doordachte strategie 
  • Effectieve methode 
  • Meerdere zoekwoorden mogelijk

Zichtbaar in de zoekmachine

Een gezonde bezoekersstroom naar je site is de manier om een groot deel van je markt te veroveren. Een uitstekende positie in de zoekmachine is hier een uitstekend middel voor om meer relevante bezoekers te krijgen.

SEO onderzoek

SEO onderzoek is de beste manier om kwalitatieve zoekwoorden te achterhalen voor relevante bezoekers. Want deze soort traffic zorgt voor een nieuwe stroom aan klanten. Want je hebt niets aan een zoekterm waar nauwelijks of niet op gezocht wordt.

€ 250,-

Per maand

Zoekmachine optimalisatie aanvragen