Webshop laten maken

Een webshop die zorgt voor meer aankopen!

Home » Webshop laten maken

Webshop laten maken

Webshop laten maken? Je wilt dolgraag een webshop starten. De leveranciers zijn gevonden. Stiekem ben je al op Facebook begonnen. Er is interesse in je product en dat is gebleken. Je weet dat is nogal een investering is en daarom moet je meteen een goede vormgever vinden. Al heb je een webshop of professionele website, dan kun je deze ook door mij bewerken tot een professionelere uitstraling.

Met Magento kun je ook verschillende opties ontdekken. Wel is het nodig dat je met een webshop enige vorm van technische kennis nodig hebt. Niet schrikken, niet zoveel hoor.

Laten we virtueel kennismaken om tot betere inzichten te komen. Jij vertelt over je ideale webshop en ik zorg voor het ontwerp. 

WordPress webshop nodig? Onderneem actie!

Maak op een rustige manier kennis met mij

Totale aanbod met velen extra's

Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Zie hieronder waar je voor betaalt.

  • Minimaal 50 producten maximaal 100
  • Inclusief betaalsysteem
  • Koppeling Mollie
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volledig gebouwd op huisstijl
  • Vernieuwde logo

Webshop met meer dan 100 producten

Het kan voorkomen dat je wel meer dan 100 producten hebt die je wilt toevoegen. Zeker als je verschillende soorten producten in het magazijn hebt staan. Of het nou gaat om keukenapparatuur of om kantoorartikelen. Ik denk altijd met je mee voor een passende online oplossing. Want het gaat tenslotte om conversie. In dit geval is dat een aankoop dat gedaan wordt in een webwinkel. Woocommerce is een plugin waarmee jouw WordPress webshop wordt gebouwd of verbouwd. Vind je dat er genoeg is gekletst en wil je actie ondernemen? Contacteer dan snel.

Video afspelen

Wat moet je allemaal inleveren?

Je hoeft in elk geval weinig in te leveren. Zo, dat is gezegd. Want alles is voor de bouw als inbegrepen. Het betaalsysteem wordt geintegreerd zonder dat jij daar wat voor hoeft neer te leggen. Want alles is al bij de prijs inbegrepen. Ook afbeeldingen kunnen geregeld worden. Natuurlijk kan jij altijd jouw persoonlijke foto’s inleveren met je eigen input. Op deze manier kun jij ook jouw smaak ingeven. Dit wil jij vooral in het begin. 

1000 producten laten toevoegen is ook een optie. Of dacht je meer aan een kleine project. Dat kan ook. Met een vrijblijvend gesprek krijg je meer inzicht. Informeer door middel van een goed contact. We kunnen dan wat beter erover spreken. Ik verheug me erop.

Een webshop laten ontwikkeling op een creatieve manier
Abandoned Building ALT