Webshop laten maken

Een webshop laten maken in Den Haag

Webshop laten maken binnen 30 dagen?

Wil je een webshop laten maken? Je hebt een online kanaal nodig om je producten te verkopen. Het liefst een webwinkel die eruit springt en met WooCommerce als het kan. Alles wordt dus in CMS WordPress gebruikt. Zoekmachine vriendelijkheid en gebruiksgemak spelen een grote als het aankomt op je wensen. Maar ook mobielvriendelijkheid kan niet gemist worden. Uiteraard hoef je over de betaalmogelijkheid niet na te denken. Want betalen met IDeal kan gewoon. Tevens is ook het voorraadbeheer en onbeperkt veel producten geregeld tot op de puntjes. 

Voorbeelden

Webshop pakketten

€ 649,-

Eemalig

€ 899,-

Inclusief onderhoud

€ 1159,-

MET SEO

Waarom bij mij een webshop laten maken?

Een webshop laten maken voor een bedrijf

Om mensen te kunnen overtuigen op je webshop, heb je een overtuigende webshop nodig. Een sterke structuur speelt hierbij een zeer grote rol. Denk hierbij aan een aantrekkelijke navigatie. Ook voor een betere positie in Google helpt het je enorm opweg om hier mee bezig te zijn.

Ook aan een goede betaalpagina wordt gedacht. Het blijkt dat er bezoekers ook daar afhaken. Jij moet natuurlijk een hoge conversiepercentage hebben om winst te genereren met je webshop. En ook hier wordt dus aan gedacht. Op deze manier wordt jouw webwinkel straks een stuk vindbaarder.

Een goede beveiling spreekt vandaag de dag boekdelen. Jouw verkeer doet immers ook transacties op jouw online marktplaats. Dan is het van belang dat je een sterk beveiligd visitekaartje hebt. Je krijgt hiervoor ook een SSL-certificaat. 

'' De website ziet er strak uit! 👍 ''

Vivefly Den Haag

5/5

100% niet goed geld teruggarantie

Een webshop laten maken moet op een professionele wijze gebouwd zijn om jouw doelgroep straks een fantastische gebruikservaring te bieden. Dit kan allemaal geregeld worden. Alles is namelijk gebouwd in WordPress en wordt onderhouden en beheert door WooCommerce. Met een paar muisklikken heb je nieuwe producten zelf toegevoegd. Daar voor hoef jij geen technische kennis te hebben. 

Liever een website?

Je kunt zorgeloos een website laten maken voor een scherp bedrag.

Webshop laten maken?

Dit is allemaal bij je webshop inbegrepen!

Hoog in Google

WordPress CMS

Blogfunctie

Domeinnaam

Hosting

Volledig emailaccount

Professioneel logo

SSL beveiliging

Mobile Responsive design

GRATIS onderhoud

Gratis videohandleiding

Onbeperkt veel functies

Bekijk mijn projecten

De projecten kun je grondig zien. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio. Met verschillende stijlen en thema’s kun je zo de markt op. Al mijn opdrachten zijn divers en niet hetzelfde. Dat is een leuke uitdaging om ondernemers hier in tegemoet in te komen.

Webshop offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen een offerte aan. Wanneer we je aanvraag binnen hebben gekregen, dan wordt direct een passende offerte naar jouw e-mail gestuurd. Je kunt natuurlijk ook bellen via: 06 82 57 97 25