Webshop laten maken

Een converterende webshop met een overtuigend design

Een professionele webshop laten maken

Wil je een professionele webshop laten maken? Wij bouwen conversiegerichte en maatwerk webshops op basis van jouw wensen. Onze webdeveloper weten precies hoe ze je webwinkel effectief kunnen inrichten en ontwerpen. Op deze manier kun je snel je producten van je bedrijf kunt verkopen 

Een webshop laten maken met een hoge conversiepercentage

Een webshop door ons laten bouwen gebeurt altijd met het oog voor een hoge conversiepercentage. Hiervoor heb je een webshop met een sterk gestructureerde vormgeving en logische structuur op basis van jouw zakelijke huisstijl. Met een goede costumor journey kom je al een heel eind met bezoekers die uiteindelijk graag overgaan tot een betalende klanten.

Je krijgt een eenvoudig en handig CMS systeem waarmee je razendsnel alles kunt beheren zonder enige technische vorm van kennis. Of het nou gaat om het vervangen, verplaatsen of toevoegen van producten, dat gaat allemaal supersnel en is zo door jou geregeld. Op deze manier blijft je webshop actueel.

Webshop met alle functies en uitgebreide mogelijkheden

Een webshop wordt door ons gebouwd met CMS WordPress. Je bent dan over beschikking tot een geweldige WooCommerce webshop met uitgebreide mogelijkheden en veel functies. Denk bijvoorbeeld aan: Paypal, IDEAL als betaalmogelijkheid of een handig voorraadbeheer programma waarin je eenvoudig alle producten kan aanvullen maar ook beheren. Of aan uitslagen van alle bestellingen en sales die je hebt gegenereerd. 

Je hebt dus ontelbaar veel mogelijkheden. Jij kiest zelf hoe je je webshop ingericht wil hebben en met welke functies dat gepaard gaat. Alle e-commerce webshop opties kun je meteen aan ons voorleggen.

Wil je liever een website in plaats van een webshop laten maken?

Je kunt ook bij ons een website laten maken. Binnen een paar dagen sta je dan online.

Hoe werkt het laten maken van een webshop

Allereerst gaan we met jou in gesprek over je bedrijf en online doelen die je wilt behalen. Wat zijn bijvoorbeeld je wensen en behoeftes.  Op basis van dit gesprek gaan wij aan de slag met een eerste opzet en houden we voortdurend contact over de ontwikkelingen.

Tijdens deze fase is er natuurlijk altijd ruimte voor feedback. Wijzigingen die we samen hebben opgemerkt, voeren we direct door. De oplevering van de webshop gebeurt samen met jou in goed overleg. Ook voor het onderhoud erna, blijven we nauw in contact.

Een webshop die 100% SEO geoptimaliseerd is

Al onze webshops zijn 100% SEO geoptimaliseerd en zijn dus gioed vindbaar in Google. In de basis zorgen wij er altijd voor dat jouw webshop ranken op bepaalde zoektermen die voor jou als eigenaar van een webwinkel interessant zijn. 

Mocht je je online vindbaarheid volledig willen verbeteren, dan kan dat natuurlijk ook. Dit gebeurt met zoekmachine optimalisatie (SEO) om nog veel beter te kunnen scoren met je webshop.

Webshop laten maken kosten

Wil jij rechtstreeks en zo snel mogelijk een webshop laten maken? Binnen 3 weken sta jij online met jouw webshop en kun jij je eerste producten al laten afrekenen. Bekijk de tarieven.

Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De prijs voor een het laten maken van een WordPress webshop is afhankelijk van de grootte van de webshop. Daarnaast kan het ook liggen of je een maatwerk website wilt of juist een standaard website. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat onze prijzen niet al te hoog zijn verrekend. Alles is naar jouw wens om te bouwen en daardoor heb je dus niet te maken met templates.

Absoluut! Ook als onze samenwerking stop blijft de website nog steeds jouw eigendom. Je kunt de website dan bij elk bureau onderbrengen. Het enige wat jij hierbij nodig hebt een verhuiscode.

Een webshop laten maken gebeurt in 4 tot 8 weken. 

Dit heeft te maken met de hoeveelheid producten er toegevoegd moeten worden. 

Hoe meer werk des te meer tijd het kost.

Het is ongetwijfeld mogelijk om je webshop aan te passen. Hiervoor heb je wel een internetverbinding nodig met een goed functionerende browser.

Dit heeft te maken met de hoeveelheid producten er toegevoegd moeten worden. 

Hoe meer werk des te meer tijd het kost.