Webshop laten maken

Wij bouwen unieke en gebruiksvriendelijke webshop die online opvallend goed vindbaar zijn in Google voor slechts € € 115,- per maand.

94% raadt ons aan!

Webshop laten maken voor meer verkopen van je online producten

E-commerce is vandaag de dag razend populair. Online shoppen wordt steeds vaker gedaan en daardoor biedt jou dat enorme kansen. Dan is het logisch dat jij als moderne ondernemer een webwinkel als een geschikte verkoopkanaal wilt inzetten.

Het team van Krachtig Webdesign is in staat om een professionele webshop voor jou te bouwen met de meest geavanceerde opties. Zo gebruiken wij het meest populaire WooCommerce systeem van WordPress. 

Producten toevoegen gaat bij dit systeem super eenvoudig. Maar ook het wijzigen kan binnen een paar klikken. Ook SEO is een belangrijk factor zodat jij straks een vindbare webshop hebt binnen de zoekmachine. Of het nou gaat om onderhoud of design, aan alles is gedacht!

Goedkoop webshop laten maken € 115,- per maand!

Jouw website is 100% van jou en dit tarief is met alles inbegrepen

Als ondernemer wil jij online succesvol worden. Hiervoor moet je een all-in webshop laten maken. Krachtig Webdesign is een full service webdesign bureau die mooie webshop in WordPress bouwt die zorgt voor meer leads en klanten. 

Voordelen van Krachtig Webdesign

Beter vindbaar in Google

Een mooie webshop die ook nog eens goed gevonden wordt in de gratis zoekresultaten van Google is goudwaard. Samen met onze SEO specialisten bouwen wij goed vindbare websites die hoog scoren in de zoekmachines zodat je meer relevante bezoekers krijgt en hierdoor meer conversie op je website.

WordPress webshop laten maken

Alle websites worden bij ons gebouwd in de 1 van de meest populaire CMS systeem genaamd WordPress. Dit systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook eenvoudig in het onderhouden. Uitbreiding en het toevoegen van extra functionaliteiten binnen je website is zo geregeld. De voordelen zijn ontelbaar veel. Ontdek hieronder deze voordelen:

Webshop laten maken

Recent opgeleverd werk:

Hieronder zie je voorbeelden uit ons portfolio.

Mobielvriendelijke webshop laten maken voor mobiele bezoekers

Jouw nieuwe webshop wordt ook meteen mobielvriendelijk gebouwd. Momenteel zijn er ontzettend veel smartphonebezitters. Daarom is het van onmisbaar belang dat wij jouw webshop optimaliseren voor alle apparaten. Of het nou gaat desktop, laptop of tablet. Jouw webshop is dus straks fantastisch weergegeven op alle apparaten door responsive webdesign.

telephone, mobile, call

Wij zijn gevestigd in Den Haag

Wij zijn gevestigd in Den Haag en hebben klanten door heel Nederland, denk aan Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en bouwen en ontwikkelen webshops en websites.

Hoe bouwen we webshops:

Veelgestelde vragen (FAQ) - webshop laten maken

De kosten voor het bouwen van een webshop kunnen verschillen. Hoe complexer de site hoe hoger de kosten vallen. De meeste ondernemers kiezen meestal voor een webshop die tussen de € 499,- en € 699,- kost. Bij ons heb jij voor dit budget al een hele goede webshop. Wij hebben daarnaast ook prima opties voor bedrijven die bij ons een website laten maken. Bij ons kun je een offerte aanvragen zodat je een duidelijk prijsvoorstel ontvangt.

Gemiddeld duurt een webshop laten maken zo’n 2 tot maximaal 5 weken. Mocht het langer duren, dan laten we je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten. Daarnaast is het ook belangrijk dat we zo snel mogelijk de gewenste stukken zoals, afbeeldingen, tekst en ander materiaal. Des te sneller wij dan ook direct over kunnen gaan tot actie. Wil je dit traject bespoedigen omdat je snel een website nodig hebt, dan kan dat natuurlijk ook.

Wanneer je geen specialist inschakelt kan dat nadelige gevolgen hebben voor je online aanwezigheid en uiteindelijk het imago van je bedrijf. Dit komt omdat je straks een webshop op het internet hebt, vol met gebroken links, pagina’s die vertraagd laden of bijvoorbeeld website met een slechte weergave op mobiele apparaten. Deze dingen zorgen voor een verminderde gebruiksvriendelijkheid en conversie. Dit allemaal zorgt vervolgens weer voor een slechte indruk bij je doelgroep en uiteindelijk voor afgehaakte bezoekers. Waardoor je klanten gaat verliezen. Daarom is het beter en handiger om een professionele webdesign bureau in te schakelen.

Jazeker! Je kunt zonder technische kennis en op een eenvoudige manier zelf snel aanpassingen en wijzigingen maken op je website. Dit is mogelijk door een snel toegankelijk en vooral gebruiksvriendelijk systeem die bij je webshop is inbegrepen.

Absoluut! Onze websites en webshops worden tijdens het bouwen helemaal geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. Dit heet responsive webdesign waarbij er rekening wordt gehouden met een goed presterende website op alle apparaten. Er wordt dus zeker aan alles gedacht waardoor jouw site straks voldoet aan alle moderne eisen.

Ons werk stopt niet alleen bij webshop ontwerpen. Je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud van je webshop. Dit onderdeel ontzettend belangrijk omdat alles goed up-to-date en veilig moet zijn. Een back-up moet worden daarnaast ook worden gemaakt zodat gegevens van je webshop niet verloren gaan. Dit is bij ons allemaal geregeld door de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabbonement die maandelijks opzegbaar is.

Ook kan ons team jouw volledig ondersteunen met lokale SEO voor het verbeteren van je vindbaarheid in de zoekmachine.

Ja. We kunnen je zeker helpen bij het vindbaar maken van je webshop in Google voor meer relevante bezoekers naar je shop. Deze zichtbaarheid kunnen we realiseren door lokale SEO. Door een vrijblijvende samenwerkingsverband aan te gaan, kunnen we structrueel zorgen voor bezoekers door betere vindbaarheid van je webshop.

Ja, webhosting en domeinnaam zit er helemaal bij. Je hoeft dit dus niet apart te regelen. Een hostingpakket wordt er dus gewoon bij.

Misschien vind je het lastig om foto’s te vinden op het internet voor je webwinkel. Ook daarin kunnen wij je assisteren met de site pexels en unsplash. Samen gaan we dan op zoek naar mooi en geschikte grafisch beeld voor je webshop.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.