Logo laten ontwerpen

Home » Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen? Je moet binnenkort op een goede manier je organisatie presenteren. Maar je mist nog een goed logo voor je business die ervoor zorgt dat je een goede indruk achterlaat. Laat je logo daarom maken door een meedenkend expert. 

Dit vormgegeven in een uitstekende kwaliteitsbestand, die je ook kunt gebruiken voor andere doeleinden. Denk aan bijvoorbeeld voor op je busje of auto als reclame. In prince is er dus alle formaten beschikbaar. Mocht je nog een website nodig hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Logo ook bedoeld voor promotie

Contacteer naar : 06 - 82 57 97 25

Zakelijk voor vanaf € 90

Wordt direct vervaardigd in een mooi bestand en met een professionele uitstraling gebaseerd op jouw huisstijl

  • In PNG 
  • Gebaseerd op jouw huismerk 
  • Zakelijke uitstraling 
  • Geen bijkomende kosten
  • In een keer gebouwd
  • Ook in LNG beschikbaar

Netjes in gesprek

Logo laten ontwerpen? Moet het echt op basis van jouw huisstijl zijn? Dit is natuurlijk allemaal mogelijk. Nog voordat ik voor jou aan de slag schets ik voor jou een voorbeeldwerk dat jij vervolgens onder ogen kan nemen. Door middel van een voorbereidingsgesprek kan ik een beter beeld krijgen van jouw wensen. Hierdoor kan ik een passend ontwerp voor je uitrollen. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kan ik doorgaan totdat dat wel zo is. Het helpt dus zeker om al een voorbeeld examplaar te hebben waarbij je een enthousiast over bent. Twijfel dus zeker niet en laat wat van je horen!

Video afspelen