Logo laten maken in 3 dagen

Voor € 85,-
  • Uniek bedrijslogo
  • In EMS, PNG, JPG bestand
  • Een maatwerk logo
  • Niet goed geld teruggarantie
  • Op basis van jouw huisstijl
Logo laten maken

Professionele bedrijfsLogo laten maken?

Logo laten ontwerpen? Je moet binnenkort op een goede manier je organisatie presenteren. Maar je mist nog een goed logo voor je business die ervoor zorgt dat je een goede indruk achterlaat. Laat je logo daarom maken door een ervaren ontwerper.

Dit vormgegeven in een uitstekend kwaliteitsbestand, die je ook kunt gebruiken voor andere doeleinden. Denk aan bijvoorbeeld voor op je busje of auto als reclame. In prince is er dus alle formaten beschikbaar. 

Voorbeelden logo's

Netjes in gesprek

Alles wordt vormgegeven op basis van jouw huisstijl. Dit is natuurlijk allemaal mogelijk. Nog voordat ik voor jou aan de slag schets ik voor jou een voorbeeldwerk dat jij vervolgens onder ogen kan nemen. Door middel van een voorbereidingsgesprek kan ik een beter beeld krijgen van jouw wensen. Hierdoor kan ik een passend ontwerp voor je uitrollen. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kan ik doorgaan totdat dat wel zo is. Het helpt dus zeker om al een voorbeeld examplaar te hebben waarbij je een enthousiast over bent. Twijfel dus zeker niet en laat wat van je horen!

site ontwerp voor smartphone apparaten

Wat ik nog meer doe:

Website

Je kunt bij mij ook een website laten maken binnen 5 dagen en zonder maandelijkse kosten. Denk dan vooral aan maatwerk. Op deze manier is alles uniek en heb jij een eigen gezicht.

Webshop

Een webshop laten maken doe je bij mij en kan zorgeloos gebeuren. IDEAL is ook gewoon mogelijk. Voor de rest kun je genoeg items toevoegen en bijwerken.

Logo laten maken

€ 85,-

Eemalig

Logo offerte aanvragen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Wanneer jouw passende offerte is aangevraagd en ik deze binnen heb, kan ik meteen voor je aan de slag gaan. Je kunt natuurlijk ook bellen: 06 82 57 97 25