Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen? Dat is nog wat niet is afgevinkt op je lijstje. Je hebt wel dringend een logo nodig omdat je binnenkort verschijnt in de online wereld. Het laatste wat je wilt is een slechte indruk van je bedrijf. Want een logo moet er strak en professioneel uitzien. Dit is zeker een must voor een succesvolle campagne. 

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt net een merk gelanceerd maar mist nog de vormgeving van een logo
  • Of je hebt er al 1 maar die kan wel wat mooier of strakker
  • Misschien heb je al van alles zelf geprobeerd, maar als je hem groter maakt, is het om te walgen.

In elk geval ben je het zat om zonder logo en huisstijl verder te gaan. En daarom wil je er 1 laten ontwerpen die er fantastisch uitziet. En dat is juist iets waarbij ik je kan helpen. Je doet er dus goed aan om dit uit te besteden aan een professional.

Waarom een logo laten ontwerpen?

Een logo laten ontwerpen gebeurt meestal op een goede wijze. Toch kan het voorkomen dat je een slordige via de email krijgt toegestuurd. Dan heb je meestal met een hobbyist te maken die snel een zakcentje wilt verdienen. Deze logo’s zijn meestal ook niet van hoge kwaliteit en kan je meestal zelf maken. Vandaar dat het belangrijk is dat je dit echt overlaat aan een persoon met de juiste kennis en kunde. Anders loop je tegen de lamp en dat is waar je als ondernemer niet op staat te wachten.

  • Hoge resolutie heeft de voorkeur
  • Niet gemaakt door een student die geen benul heeft wat hij of zij doet
  • Altijd met een voorstel
  • Overleg maakt deel uit van de werkwijze

Wat is de schade?

Vanaf € 90 kan jij in principe een goede krijgen. Natuurlijk kan dit wel verschillen. Niet elke opdracht is hetzelfde. Vandaar dat er diensten worden geleverd op basis van jouw behoefte. Op deze manier wordt er nooit teveel gedokt.

  • Duidelijke prijsafspraken
  • Geen onnodige gedoe
  • Altijd professioneel

Je kunt ook vooraf met mij brainstormen en op deze manier achterhalen welke stijl je kunt aanhouden, mocht je het gevoel hebben dat je door de bomen, het bos niet meer te zien. Het is altijd handig om met een expert te sparren over je doelen. Dan kan er op die manier goed met je worden meegedacht. Wil je een compleet zakelijke website laten maken? Dan moet je ergens anders wezen.

Supersnel aan de slag

Ik ben natuurlijk superenthousiast om voor jou aan de slag te gaan. Maar voordat dat gebeurt zal ik voorafgaand liever een schets met je maken. Wanneer je dan akkoord gaat, ga ik meteen over tot actie. Want je hebt de logo hartstikke snel nodig om hem bijvoorbeeld op je website te plaatsen.