Website laten onderhouden

94% raadt ons aan!

100% zorgeloos onderhoud

Website laten onderhouden? Een WordPress website volledig bijhouden en up-to-date houden kan veel tijd kosten. Als ondernemer heb jij al weinig tijd en dan wil je graag dat alle technisch onderhoud van een website ook nog tot je taken behoort. Wij staan 24 uur voor jou klaar!

Website onderhoud

Website laten onderhoud en functies met prijzen:

Website onderhoud

€ 59,-

Eemalig

Waarom Krachtig Webdesign?

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een website onderhoudspakket bedraagt maandelijks een vast bedrag van € 59,- zonder dat we nog extra kosten rekenen. Alles met betrekking tot het onderhoud wordt dan gedaan. Of dat nou de snelheid optimalisatie is van je site of simpelweg iets aanpassen op de website, dat is allemaal geen enkel probleem.

Het onderhoud van je website is ontzettend belangrijk omdat:

  • Een website veilig online staat
  • Een up-to-date website veel vertrouwelijker overkomt
  • Niet continu een probleem met het CMS ontstaat
  • Een goed onderhouden en geoptimaliseerde website probleemloos functioneert
  • Met een back-up die tijdens het onderhoud wordt gemaakt je nooit website gegevens verliest
  • Je website continu wordt beveiligd met speciale malware software waardoor vertrouwelijke gegevens binnen handbereik blijven

Wij komen dan onmiddelijk in actie! Een website is natuurlijk onmisbaar voor je bedrijf. Vandaar dat wij ook meteen komen met een opsporing van het probleem met vervolgens een plak van aanpak die we meteen uitvoeren. Dit geldt ook bij het gehackt zijn van je website.

Andere diensten

Wij helpen en begeleiden je volledig online. Je kunt bij ons ook terecht voor andere diensten. Heb je bijvoorbeeld nog helemaal geen website of webshop? Dan kun je bij ons zowel een website en webshop laten bouwen. Wij staan dus altijd voor allerlei diensten voor je klaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.