Website laten maken Rotterdam

Wij maken professionele en resultaatgerichte websites in Rotterdam en zorgen voor online vindbaarheid met zoekmachine optimalisatie voor slechts € 115,- per maand

94% raadt ons aan!

Website laten maken Rotterdam speciaal voor MKB en Zzp'ers

Website laten maken Rotterdam voor meer klanten, omzet en naamsbekendheid. Dat is een droom van elke ondernemer. Laat ons raden. Het liefst wil jij een professionele all-in website die strak, veilig en schittert op smartphones, desktops en tablets. En dit moet gedaan worden door een ervaren webdesign bureau in Rotterdam.

Met website laten maken Rotterdam zit bij ons dus zeker goed. Even voorstellen. Wij zijn Krachtig Webdesign en bouwen voor jou all-in WordPress websites die aan al jouw eisen voldoet, maar daarnaast ook echt zorgt voor conversies en dus voor meer omzet! Voor slechts € 115,- per maand ben jij straks helemaal zorgeloos online!

En geen zorgen, je krijgt bij ons ook een WordPress website die zoekmachine vriendelijk, 100% responsive webdesign en SEO geoptimaliseerd is. 

Betaalbare website laten maken Rotterdam € 115,- per maand!

Jouw website is 100% van jou en dit tarief is met alles inbegrepen

Als ondernemer wil jij online succesvol worden. Hiervoor moet je een all-in website of webshop laten maken. Krachtig Webdesign is een full service webdesign bureau in Rotterdam die mooie websites in WordPress bouwt die zorgt voor meer leads en klanten. 

Voordelen van Krachtig Webdesign

Beter vindbaar in Google

Een mooie website die ook nog eens goed gevonden wordt in de gratis zoekresultaten van Google is goudwaard. Samen met onze SEO specialisten bouwen wij goed vindbare websites die hoog scoren in de zoekmachines zodat je meer relevante bezoekers krijgt en hierdoor meer conversie op je website.

WordPress website laten maken Rotterdam

Alle websites worden bij ons gebouwd in de 1 van de meest populaire CMS systeem genaamd WordPress. Dit systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook eenvoudig in het onderhouden. Uitbreiding en het toevoegen van extra functionaliteiten binnen je website is zo geregeld. De voordelen zijn ontelbaar veel. Ontdek hieronder deze voordelen:

Website laten maken Rotterdam

Recent opgeleverd werk:

Hieronder zie je website voorbeelden uit ons portfolio. Of het nou gaat om MKB’ers of Zzp’ers, we hebben voor beide bedrijven gewerkt:

Mobielvriendelijke website laten maken voor mobiele bezoekers

Jouw nieuwe website wordt ook meteen mobielvriendelijk gebouwd. Momenteel zijn er ontzettend veel smartphonebezitters. Daarom is het van onmisbaar belang dat wij jouw website optimaliseren voor alle apparaten. Of het nou gaat desktop, laptop of tablet. Jouw website is dus straks fantastisch weergegeven op alle apparaten door responsive webdesign. 

telephone, mobile, call

Hoe bouwen we websites:

Veelgestelde vragen (FAQ) - website laten maken Rotterdam

De kosten voor het bouwen van een website kunnen verschillen. Hoe complexer de site hoe hoger de kosten vallen. De meeste ondernemers kiezen meestal voor een website die tussen de € 499,- en € 699,- kost. Bij ons heb jij voor dit budget al een hele goede website. Wij hebben dus prima opties voor bedrijven die bij ons een website laten maken. Bij ons kun je een offerte aanvragen zodat je een duidelijk prijsvoorstel ontvangt.

Gemiddeld duurt een website laten maken Rotterdam zo’n 2 tot maximaal 5 weken. Mocht het langer duren, dan laten we je dat natuurlijk zo snel mogelijk weten. Daarnaast is het ook belangrijk dat we zo snel mogelijk de gewenste stukken zoals, afbeeldingen, tekst en ander materiaal. Des te sneller wij dan ook direct over kunnen gaan tot actie. Wil je dit traject bespoedigen omdat je snel een website nodig hebt, dan kan dat natuurlijk ook.

Wanneer je geen specialist inschakelt kan dat nadelige gevolgen hebben voor je online aanwezigheid en uiteindelijk het imago van je bedrijf. Dit komt omdat je straks een website op het internet hebt, vol met gebroken links, pagina’s die vertraagd laden of bijvoorbeeld website met een slechte weergave op mobiele apparaten. Deze dingen zorgen voor een verminderde gebruiksvriendelijkheid en conversie. Dit allemaal zorgt vervolgens weer voor een slechte indruk bij je doelgroep en uiteindelijk voor afgehaakte bezoekers. Waardoor je klanten gaat verliezen. Daarom is het beter en handiger om een professionele webdesign bureau in Rotterdam in te schakelen.

Jazeker! Je kunt zonder technische kennis en op een eenvoudige manier zelf snel aanpassingen en wijzigingen maken op je website. Dit is mogelijk door een snel toegankelijk en vooral gebruiksvriendelijk systeem die bij je website is inbegrepen.

Absoluut! Onze websites en webshops worden tijdens het bouwen helemaal geoptimaliseerd voor mobiel en tablet. Dit heet responsive webdesign waarbij er rekening wordt gehouden met een goed presterende website op alle apparaten. Er wordt dus zeker aan alles gedacht waardoor jouw site straks voldoet aan alle moderne eisen.

Ons werk stopt niet alleen bij website ontwerpen. Je kunt bij ons ook terecht voor onderhoud van je website. Dit onderdeel ontzettend belangrijk omdat alles goed up-to-date en veilig moet zijn. Een back-up moet worden daarnaast ook worden gemaakt zodat gegevens van je website niet verloren gaan. Dit is bij ons allemaal geregeld door de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudsabbonement die maandelijks opzegbaar is.

Ook kan ons team jouw volledig ondersteunen met lokale SEO voor het verbeteren van je vindbaarheid in de zoekmachine.

Ja. We kunnen je zeker helpen bij het vindbaar maken van je website in Google voor meer relevante bezoekers naar je site. Deze zichtbaarheid kunnen we realiseren door lokale SEO. Door een vrijblijvende samenwerkingsverband aan te gaan, kunnen we structrueel zorgen voor websitebezoekers door betere vindbaarheid van je website.

Ja, webhosting en domeinnaam zit er helemaal bij. Je hoeft dit dus niet apart te regelen. Een hostingpakket wordt er dus gewoon bij.

Misschien vind je het lastig om foto’s te vinden op het internet voor je site. Ook daarin kunnen wij je assisteren met de site pexels en unsplash. Samen gaan we dan op zoek naar mooi en geschikte grafisch beeld voor je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Vul uw emailadres in zodat we kunnen reageren.